12.6.09

Artículo de opinión


12/06/09, Callosa d´en Sarria

Cèsar Ferrando Sanchis, regidor del Bloc Callosa d´en Sarria

Ja han passat les eleccions al Parlament europeu 2009 i ha arribat l’hora de valorar els resultats i treure conclusions. Però abans de tot voldria felicitar al PP pels resultats obtinguts tant a nivell de l’Estat Espanyol com a nivell local. Enhorabona.
A continuació vuic agrair la participació dels apoderats i apoderades del Bloc, contribuint que la jornada de les eleccions transcorreguera sense incidents. Gràcies companys i companyes per la vostra faena.
També vuic agrair a la militància i simpatitzants del Bloc la tasca duta a terme durant una campanya electoral tant polaritzada entre els dos grans partits, en la que apenes si s’ha parlat d’Europa. Gràcies militants i simpatitzants per intentar fer arribar a la gent el nostre projecte d’Europa.
I finalment voldria agrair a la gent que finalment han cregut en el nostre projecte i han votat Bloc. Gràcies, i vuic que sabieu que la nostra Coalició per Europa ha obtingut dos eurodiputats i que per tant la veu dels valencians i valencianes estarà ben representada al Parlament Europeu.
I com no, també vuic felicitar al poble de Callosa per la seua ampla participació en estes eleccions.
La primera conclusió ràpida que es pot traure dels resultats del Bloc és que tenim un electorat fidel, que neve o ploga vota Bloc. La segona conclusió és que no hem sabut transmetre el nostre projecte per a Europa.
Ara les pròximes eleccions són per al 2011 i ens hem de marcar un objectiu per aleshores, guanyar les eleccions i aconseguir l’Alcaldia.
És una tasca difícil però si tots els militants i simpatitzant ens esforcem, tenim dos anys per davant per a convéncer al poble de Callosa que hi ha un altra forma de governar i fer les coses.
Per la meua part i la de Vicent Llobell hanem a seguir la meteixa línea que hem dut fins ara, fent opossició constructiva, aportant idees i presentant mocions pel bé del nostre poble. No buscant confrontacions estèrils i buscant el consens per a traure endavant propostes beneficioses per a Callosa i el conjunt de la societat valenciana, com per exemple les mocions presentades el dimecres 27 de maig en sessió plenaria, una sobre reclamar al Govern Central una TDT en valencià i un altra sobre reclamar també al Govern de Madrit que no s’escloguen les ONGs valencianes de la participació del 0,7% del IRPF (el PSOE no va votar a favor d’estes mocions, per què serà?). Les dos mocions les vam consensuar amb el PP i van eixir aprobades. Vuic aprofitar l’ocasió per a agrair la bona disposició d’Òskar García per a consensuar temes d’interes general.

Moltes gràcies, i endavant amb força renovada.

No hay comentarios: