29.10.09

Escola d’adults de Callosa d’en Sarrià. Apertura de curs 2009/10

30/10/09, Callosa d´en Sarrià

Un any més han començat les classes a l’escola d’adults Municipal de Callosa. .Molts dels alumnes ja són habituals a les nostres classes perquè les activitats que es realitzem els agraden molt . D’altres, s’incorporen de nou per a aprendre allò que els agrada o bé per aconseguir un títol que necessiten per millorar el seu currículum. Cada any hi ha més gent que reclama aquest tipus de formació ,ja que avui en dia el Graduat en Secundària o qualsevol nivell de la Junta Qualificadora són molt importants per a sol.licitar un lloc de treball. Si t’agrada estudiar i encara no t’has decidit, anima’t i vine a informar-te’n; ofertem moltes activitats que et poden interessar com ara:
- cursos de pintura i ceràmica

- l’aprenentatge musical d’instruments tan nostres com la dolçaina i el tabal.
- A més, pots intentar aconseguir eixe títol de Graduat en Secundària que encara no tens i potser necessites.
- O també, estudiar la teua llengua materna o la llengua del poble on vius, ja per plaer o bé per obtindre el títol de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.
- Ara bé, si la teua necessitat és més bàsica, podem ajudar-te a recordar allò que vas aprendre de menut i ja has oblidat,o bé a començar de nou .

Recorda que a la Casa de Cultura tens una escola d’adults per a realitzar els aprenentatges que necessites i per a estudiar allò que t’agrada.

No hay comentarios: